Szerintem banán

Önfényezés Vol1

2018. április 18. 20:15 - kmate1357

Egyik ismerősömtől tudtam meg hogy a Direkt36 újságírója megosztotta Twitteren az egyik matricámat amivel végigragasztottam a fél körutat és a Móricz környékét a választások előtt. Mostanáig 45-en retweetelték, így több ezer emberhez jutott el.

A hozzászólásokban jópáran a kerítésnek tulajdonítják az elfogott menekültek számának esését. Félig igazuk van, félig nem, de a lényeg nem is a 2015 és 2016 közötti különbség. Nekik üzenném hogy a kerítés valóban hozzájárult a 2015 utáni nagy eséshez, viszont azóta 2017-re közel megfeleződött, valamint 2018-ra már annak is csak a töredékékéről van szó, ami már egyáltalán nem a kerítésnek tulajdonítható. Mindeközben viszont növekvő tendenciát mutat azon menekültek száma akiket a kormány befogadott. Gyakorlatilag sokkal több a törvényesen befogadott menekült, mint az illegális behatoló.

Hiába riogat a Fidesz migráns áradatról, és kényszeres betelepítésről, a számok azt mutatják hogy áradat már sehol sincs, valamint ha akarna se tudna betelepíteni senki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintembanan.blog.hu/api/trackback/id/tr9513847812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása