Szerintem banán

Az oktatásról - szerintem

2018. szeptember 01. 01:56 - kmate1357

Eredetileg egy hozzászólásként indult, de gondoltam megér egy önálló blogposztot, már csak a terjedelme miatt is.

Tovább
Szólj hozzá!

Önfényezés Vol1

2018. április 18. 20:15 - kmate1357

Egyik ismerősömtől tudtam meg hogy a Direkt36 újságírója megosztotta Twitteren az egyik matricámat amivel végigragasztottam a fél körutat és a Móricz környékét a választások előtt. Mostanáig 45-en retweetelték, így több ezer emberhez jutott el.

Tovább
Szólj hozzá!

Buzik, tranzik, lezbik meg feminista nácik? Pont hogy nem...

2017. március 27. 22:31 - kmate1357

Tényleg, mi szükség lehet egy gender szakra Magyarországon?

Társadalmi nemek tanulmánya mesterszak indulhat ősztől az ELTE-n, a hírt heves felháborodás fogadta a jobboldali sajtóban, többen a szak megakadályozását kérték a kormánytól. 

A mesterszak tanterve sokban hasonlít arra, ami külföldi egyetemeken gender studies néven fut, de tudatos döntés, hogy itthon nem ilyen néven indították. 

A szak oktatói szerint a képzés a magyar társadalom súlyos problémáival foglalkozik majd, és fontos megérteni azt is, mi áll amögött, hogy ilyen sokan kiborulnak a szak indításának hírétől. 

Szólj hozzá!

Biztos hogy nem kell nekünk az olimpia?

2017. március 07. 23:42 - kmate1357

1i4pt2.jpg

Görögök is megrendezték, be is csődöltek. Ja, hogy az olimpia pont hogy segített a görög gazdaságon és anélkül még hamarabb becsődöltek volna? Tuti hogy csak rohadnának azok a stadionok? Biztos hogy jobb ötlet azt a pénzt egészségügyre költeni? Sokkal bonyolultabb ez a kérdés mint bárki hinné, és sok olyan információ terjeng aminek azért érdemes jobban utána nézni...

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: olimpia
süti beállítások módosítása